Skip links

Schuyren Installatietechniek is erkend installateur van Vaillaint

Goed voor u, goed voor het milieu: warmtepompen. Breng verandering aan daar waar het er écht toe doet – door te kiezen voor een klimaatvriendelijk verwarmingssysteem.

aroSTOR

Met de aroSTOR warmtepompboiler haalt u een zeer efficiënte én betaalbare oplossing voor warm water in huis. Dankzij de warmtepomptechnologie haalt de aroSTOR 75% van de nodige energie voor sanitair warm water uit de buitenlucht.

uniTOWER en aroTHERM

De uniTOWER split is gemakkelijk in huis te plaatsen, dankzij het design en de afmetingen. Het grondoppervlak neemt amper 0,5 m² in beslag, en is daarmee niet groter dan een koelkast. De aroTHERM split is leverbaar in vermogens van 3 tot 12 kW. Er is altijd wel een vermogen dat perfect bij u past. Tel daarbij onze uniTOWER hydraulische binnenunit en een thermostaat, en u beschikt over een bijzonder efficiënt verwarmingssysteem.

Hr-ketel ecoTEC plus

Voor elke warmtebehoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende douchekop heeft of een 2-persoonsbad. De ecoTEC plus is beschikbaar in de comfortklassen CW 3, 4, 5, 5+ en 6. De 5+ biedt u een royale 18 l/min en met de CW 6 vult u het ligbad tijdens het tandenpoetsen.

sensoCOMFORT

Moderne kamerthermostaat met een slank design. Premium materialen, zoals glas, voor een luxe uitstraling. Op afstand bedien je de thermostaat met gebruiksvriendelijke de sensoAPP.

Wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen?

Op basis van onze ervaring adviseren we u graag.

Neem contact op